HTML

Kutatások Alibiországban

Alibiországban felmerülő kérdésekre irányuló kutatások tanulságos, illetve kevésbé tanulságos eredményének publikálása, saját örömömre.

Friss topikok

  • Naki vagyok kerdojel: Tréfás-gúGYos, mi? Vicces, hehehe :) (2010.05.20. 11:30) KIAKOLBÓLÍT

Linkblog

A nagy ujj története.

2008.09.08. 16:02 szlgykalman

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az amerikai sport egyik egy szimbolikus tárgyának történe, meglepően egyszerű. Egy amerikai középiskolai tanár, Geral Fauss találta ki.

Igy vallot az inspirációról:

"Láttam a diákokat a lelátókon miközben a mutottó újukat a magasba tartják, és azt kiabálják  " Mi vagyunk az elsők a rájátszásban" A gyerekek körberajongták a csapatot, és lázban tartották az egész rájátszás alatt. Tudtam, hogy valami 'nagyot' akarnak, hogy megmutassák a lelkesedésüket. Gondoltam miért ne lehetne ez egy nagy kéz."

Geral felmondott a munkahelyén 1978-ban. Napjainkban cége a Spirit Industries, számtalan egyébb hab alapú szurkolói eszközt gyárt. A jel ma már bent van van az NFL Hall of Fame-ben.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szlgykalman.blog.hu/api/trackback/id/tr8654033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása